CURSUS SCHILDEREN

 
 
CURSUS INTUITIEF SCHILDEREN 
 
Hoe gezellig is het om samen creatief bezig te zijn en elkaar daardoor te inspireren.
Verlang jij daar ook naar? Deze twee wekelijkse cursus start op 11 januari 2023 tot eind juni op de woensdagochtend van 9h30 tot 12h00. 3 en 10 mei is het meivakantie. Je mag altijd een proefles meedoen en instromen wanneer er een plekje vrij is.
Investering 276 euro. Je koopt twee keer een 5-rittenkaart voor deze 12 bijeenkomsten zodat je 2 keer kunt missen zonder kosten. Prijs 5-rittenkaart 115 euro inclusief de materialen. Deze kaarten vervallen op 1 juli.
 
Deze cursus helpt je om jezelf helemaal leeg te maken door creatief bezig te zijn met kleur, vorm beweging.  Het hectische bestaan even loslaten in een beeldgesprek met jezelf; dat geeft innerlijke rust en ruimte. De ene keer werken we intuïtief en de andere keer naar een thema. Je werkt met acrylverf op doek of door het tekenen of schilderen van een mandala. Door de opdrachten en de uitwerking daarvan word je je steeds bewuster van jezelf. De bedoeling van deze cursus is om op een ontspannen en speelse manier te ontdekken wat zich via jou op dat moment wil uiten. Elke bijeenkomst is er weer nieuwe inspiratie en uitdaging. Ook het werk van de anderen is een inspiratiebron, want iedereen werkt op zijn/haar eigen wijze en op eigen niveau. Je komt niet zozeer om iets te “leren”, maar om steeds meer te genieten van je scheppende vermogen en gaandeweg pik je toch allerlei vaardigheden op. Soms maak je één schilderij op een ochtend en soms doe je er meerdere ochtenden over; dat ligt ook aan het formaat dat je kiest. Je bent welkom bij mij thuis, Jonathanstraat 11 in Eindhoven. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

 

20140123_15542720140918_16145920120502_16210120131205_145556P2010076

 

2 gedachtes over “CURSUS SCHILDEREN

 1. De schildermiddagen bij Jeske waren heel sfeervol en verrijkend.
  Per middag werd geschilderd aan de hand van een thema en op de achtergrond klonk muziek die daar bijpaste.
  Jeske heeft een goed evenwicht in het begeleiden van zowel de groep
  als ieder persoonlijk: ze laat je vrij maar biedt je ook precies op het goede moment het advies of de uitdaging die jij nodig hebt.

  Roelien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s