CURSUS SCHILDEREN

CREATIEVE NAJAARSCURSUS

Heb jij ook zo’n behoefte aan liefdevolle verbinding en samenzijn met anderen? Verbind je met gelijkgestemden in deze creatieve najaarscursus waarin we zowel gaan schilderen alsook gaan mandala tekenen op een intuïtieve manier. We starten iedere les met een afstemming waaruit een thema voortkomt. Dit thema gaat ieder op zijn of haar eigen manier vormgeven. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om het plezier creatief bezig te zijn in verbinding met jezelf en met de ander. De bedoeling van deze cursus is om op een ontspannen en speelse manier te ontdekken wat zich via jou op dat moment wil uiten. 

13 woensdagochtenden van 9:30 tot 12:00 in wijkcentrum ‘t Trefpunt aan het Belgiëplein in Eindhoven. Vanaf 14 september tot en met 14 december. De herfstvakantie 26/10 slaan we over. Je mag altijd aansluiten.

Kosten 299 euro inclusief alle materialen. Je kunt ook een 10 rittenkaart aanschaffen voor 230 euro wanneer je niet alle keren aanwezig kunt zijn. De kaart is alleen voor deze cursus geldig.

20110406_14472020140123_15542720140918_16145920120502_16210120131205_145556P2010076

Deze cursus schilderen helpt je om jezelf helemaal leeg te maken door creatief bezig te zijn met kleur, vorm en beweging. Het hectische bestaan even loslaten in een beeldgesprek met jezelf; dat geeft innerlijke rust en ruimte. De ene keer werken we intuïtief en de andere keer naar een thema. We werken met acrylverf op doek. Elke bijeenkomst is er weer nieuwe inspiratie en uitdaging. Ook het werk van de anderen is een inspiratiebron, want iedereen werkt op zijn/haar eigen wijze en op eigen niveau. Je komt niet zozeer om iets te “leren”, maar om steeds meer te genieten van je scheppende vermogen en gaandeweg pik je toch allerlei vaardigheden op. Soms maak je één schilderij op een ochtend en soms doe je er meerdere ochtenden over; dat ligt ook aan het formaat dat je kiest.

Een gedachte over “CURSUS SCHILDEREN

 1. De schildermiddagen bij Jeske waren heel sfeervol en verrijkend.
  Per middag werd geschilderd aan de hand van een thema en op de achtergrond klonk muziek die daar bijpaste.
  Jeske heeft een goed evenwicht in het begeleiden van zowel de groep
  als ieder persoonlijk: ze laat je vrij maar biedt je ook precies op het goede moment het advies of de uitdaging die jij nodig hebt.

  Roelien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s