JESKE

“Ik ben in 1954 geboren als één van de oudsten in een gezin met tien kinderen te Tilburg. In dit gezin ontwikkelde ik mijn eerste sociale vaardigheden. Toen ik 15 jaar was, ontmoette ik Vincent, de liefde van mijn leven. Op 18 jarige leeftijd ging ik zelfstandig wonen en deed de opleiding voor hartfunctielaborante. Ik was jarenlang werkzaam in het ziekenhuis. De technische kant op hartgebied had ik volledig onder de knie maar ik werd meer en meer geïnteresseerd in een heel ander soort hartzorg. Hier begon mijn bewuste zoektocht. Niet meer het dóórlichten maar het vérlichten van het hart is nu mijn talent.

Vincent en ik kregen twee kinderen en ik genoot van het moederschap naast mijn parttime baan. Nu zijn we ook grootouders van twee lieve meisjes; wat een rijkdom!

Van 1989 tot 1992 volgde ik Cochenille, een opleiding voor kunstzinnige en spirituele psychosynthese en ging daarna meteen door met de opleiding kleurentherapie en healing van de White Lodge(Engeland).

Sinds 1992 verzorg ik cursussen en workshops op het gebied van creativiteit.
In 2002 hebben we Nederland verruild voor Frankrijk. Hier heb ik mijn werk op een geheel nieuwe manier weer opgepakt maar nu in een schitterende omgeving waar ik genoot van de rust en de ruimte en de ons omringende natuur.

Deze rust en ruimte is een deel van mezelf geworden waardoor ik op een liefdevolle manier vanuit mijn hart en in verbinding met moeder aarde kan leven en werken.

Om dichterbij onze familie en kleinkinderen te wonen zijn we in 2020 teruggekeerd in Eindhoven. Het is heerlijk om samen veel mooie herinneringen te maken.

2 gedachtes over “JESKE

 1. Oh Jeske wat leuk dat je terug bent
  Kijk nog altijd terug op een mooie tijd bij jou. M

  Ik was al nieuwgierig en toen ik de naam Jeske zag staan helemaal.
  Misschien kun je mij nog herinneren maar het is heel wat jaartjes geleden
  Hoor graag van jou over workshops.

  Groetjes Helene/toen Lenie de Wilde

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s