MOEDER-DOCHTER DAG

Geen enkele band is te vergelijken met die van een moeder en een dochter. Deze band is constant aan verandering onderhevig en daarom zo bijzonder en intens.

In noodzakelijke periodes van loslaten en losmaken, kan de liefde soms wat overschaduwd worden door irritaties, onbegrip en verdriet. Hoe mooi is het dat juist de bijzondere hechtheid van moeder en dochter, deze tijdelijke fase weer kan laten overgaan in een warme, krachtige en waardevolle relatie.

Deze relatie verdient het, om er af en toe eens bewust bij stil te staan. Om hem te vieren en te koesteren. Het is geen vanzelfsprekendheid. Laat even los wat je van elkaar vindt, weet en hoe je over elkaar denkt en ga samen op ontdekkingsreis naar de verborgen moeder-dochter. Kijk eens in een andere spiegel en daal af van hoofd naar hart.

Deze workshop brengt je dichterbij jezelf zodat je met meer afstand en vol verwondering naar de ander kunt kijken. Hierdoor geef je de ander ook meer ruimte om te zijn wie zij is. We zullen na een afstemming in de ochtend een tweetal schildersopdrachten gaan uitvoeren. s’Morgens werk je o.a. samen aan een schilderij en s’middags maak je een schilderij voor elkaar.

Aanbod winter 2020-2021:

Datum en plaats op aanvraag

Kosten 80 euro per persoon inclusief de materialen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s